Home>Aktivitäten>Kreuzfahrten>Visafreie Schiffsreisen nach Russland

msCarelia_Viipurinlinna.jpeg

Viisumivapaa veneretkiä Viipuriin

Veneellä Viipurin! Mene Lappeenranta aluksella M / S Carelia ja kestää matka Viipuri - täynnä hienoja kokemuksia! Viipuri on pitkä, maineikas historia ja sitä pidetään yhtenä Venäjän vanhimmista kaupungeista. Kaupungin historiallinen keskusta on palautettu, työ on vielä kesken. Matkustajat Viipuri tarjoaa ainutlaatuisen ilmapiirin, rikas kulttuuri ja historiallisia nähtävyyksiä. Voit tehdä päiväretken kaupunkiin tai valita oleskelua 2 tai 3 päivää, jos haluat viettää enemmän aikaa Viipurissa. Lue lisää

Katso lyhyt video veneretkellä Viipuriin täällä

Viisumivapaan risteilyt 3 päivänä Pietarissa

Vaihe kyytiin M / S Carelia ja ajaa yli ainutlaatuinen Saimaan kanavaa Viipuriin ja edelleen upea Pietarissa. Siellä Majoitus 4 tähden hotelli lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä. Ensimmäinen päivä päättyy Neva ja kanaaliristeilylle ohi kauniita palatseja ja vaikuttavia kirkkoja. Toisena päivänä voit tutustua omin Pietariin. Monet tärkeät nähtävyydet, kuten Eremitaasi, Palatsiaukio Amiraliteetin, Venäläinen museo ja Pietari-Paavalin linnoitus eivät ole kaukana hotellista. Mutta vaikka et halua nähdä mitään, joten kaupunki on paljon tarjottavaa. Ehkä se innostaa sinua niin enemmän kuljeskella ympäriinsä ja levätä yksi monista kahviloissa tai ravintoloissa. 

Katso tämän videon, mitä odottaa Pietarissa

Meidän veneretkiä Venäjälle tarvitset viisumin, koska olet osa matkaryhmänsä ja päällä risteilyalus maahan ja lähteä. Meidän tarvitsee vain viimeisin 3-5 päivää ennen lähtöä kopio henkilöllisyyden sivu passista.

Katso lisätietoja sivun  www.saimaatravel.fi  mukaan tai ota yhteyttä suoraan:
Saimaan Matkaverkko Oy / Saimaan Matkailu
Ratakatu 23, 53100 Lappeenranta
Puh: +358 5 5410 100
Sähköposti: saimaatravel@saimaatravel.fi