Etusivu>Tekemiset>Tapahtumat>Imatranajo 6.-8.7.
Imatranajot_2016_gS.jpg

Imatranajo 6.-8.7.

Imatranajo on pian taas täällä!

Imatranajo tekee paluun Vuoksen rannalle, kun Suomen IRRC-osakilpailu ajetaan 6.-8. heinäkuuta 2018. 

 

2017: Kilpapyöriä nähdään kaduilla jo perjantai-iltana 7. heinäkuuta, jolloin ajetaan kaikkien luokkien vapaat harjoitukset.

Lauantaina 8. heinäkuuta puolestaan aloitetaan homma rivakasti jo kello 9, ja aamupäivällä kaasutellaan IRRC-luokkien ja sivuvaunuluokkien ensimmäiset aika-ajot. Iltapäivällä on vuorossa toiset aika-ajot, ja alkuillasta ajetaan IRRC-luokkien ja sivuvaunuluokkien ensimmäiset 10-kierroksiset kilpailut. Päivän yksi kohokohta on kello 13 ajettava näytösajo kaikkien aikojen menestyneimmän ratamoottoripyöräilijän, italialaisen Giacomo Agostinin johdolla. Rata on suljettuna yleiseltä liikenteeltä kello 9—20.

Kätevästä Imatranajolehdestä löydät mm.  tietoa oheistapahtumista, julkisen liikenteen aikataulut ja kartta, imatranajosovelluksen latausohjeet ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Sunnuntaina 9. heinäkuuta aamupäivällä päristellään menemään kaikkien luokkien lyhyet lämmittelyharjoitukset ja puolenpäivän aikoihin radalle palaavat Agostini ja muut konkariajajat. Huumaavan viikonlopun kruunaa kaikkien kilpaluokkien 10-kierroksiset kilpailut.

Imatralla ajettiin moottoripyörillä kilpaa vuosien 1962‐1986 välillä yhteensä 25 kertaa, kilpailun nauttiessa parhaimmillaan jopa MM-statusta. Vuoden 86 jälkeen kilpailut siirtyivät Imatran kaduilta tarkoitukseen suunnitelluille moottoriradoille.

Viime elokuussa järjestetty 52. Imatranajo kasasi perinteikkään katuradan varrelle reilut 40.000 katsojaa.

7.-9.2017 ajettava Imatranajo on IRRC-sarjan Suomen osakilpailu. IRRC, eli International Road Racing Championship on eurooppalainen katuradoilla ajettava moottoripyörien kilpasarja, jonka muut osakilpailut ajetaan Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa ja Tšekissä. 

Osta liput nyt ennakkoon ja säästä noin 10 % verrattuna portilta ostettuna.

Lisätiedot ja liput

Imatranajojen yhteydessä järjestettävä Pitstop Party -tapahtuman esiintyjät ovat myös varmistuneet. Perjantaina 7.7. yleisöä hellittelevät Irina, Brother Firetribe, Froikkarit ja Black devils feat ile Kallio ja Janne Louhivuori. Lauantaina 8.7. puolestaan esiintyvät Tyrävyö, Jay Lewis gang, Pelle Miljoona United, Ile Kallio big rock band, Samantha Fox, Boycott ja Europe. Liput tapahtumaan voi hankkia Tiketin sivuilta

Etsitkö tekemistä tai saunapaikkaa ryhmällesi tai kaveriporukallesi tapahtuman aikana?

Saunomista, suppailua, kelluntaa, mönkijäsafareita ja RIB venekyytejä tarjoaa Saimaa Adventures