Etusivu>Tekemiset>Tapahtumat>Lappeenrannan Hiekkalinna 9.6.–2.9.
Hiekkalinna2015.jpg

Lappeenrannan Hiekkalinna 9.6.–2.9.

Lappeenrannan kesän 2018 Hiekkalinna on Suomen suurin hiekkalinna!

15 vuotta täyttävä Hiekkalinna kunnioittaa linnateemallaan erityisesti kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta.

Suomen suurin Hiekkalinna pitää sisällään kaikki Suomen linnat sekä Viipurin linnan. Mukaan veistetään myös Saimaan alueelta ja Pietarista tuttuja matkailukohteita, Ateenan ja Milanon kohteita. Komeaa ikäänsä juhlivasta Hiekkalinnasta voi bongata lisäksi aiemmilta vuosilta tuttuja veistoshahmoja ja jalkapallon MM-kisojen henkeä.

Kestosuosikit, kuten pikkujuna, karuselli ja pomppulinna viihdyttävät lapisa. Lähistöltä löytyy niin ikään minigolf, vuokrattavia pyöriä, kajakkeja, kanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä. Hiekkalinnasta löytyy myös hiekkakappeli, jossa vietetään hartauksia läpi koko kesän.Kaiken tämän lisäksi Hiekkalinnalta löytyy muun muassa matkailuneuvonta, kahvila ja jäätelökioski.

Osallistu Hiekkalinnan veistoon!

Yleisö pääsee tänä vuonna osallistumaan veistotyöhön. Hiekkalinnalla järjestetään kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöveistovuoroja, joita ohjaa taidekasvatuksen opiskelija, hiekkaveistäjä  Jesse Törmikoski.

Yleisöveistovuoroille voi osallistua 12.–30.6. välisenä aikana ti–la klo 16–18. Veistovuoroa ei järjestetä juhannuksena.

Kaikki tarvittavat veistovälineet löytyvät Hiekkalinnalta. Hiekka ei varsinaisesti sotke, mutta tarttuu myös vaatteisiin, joten se kannattaa huomioida vaatetuksessa. Herkkäkätisille suosittelemme puutarhakäsineitä.

Aukioloajat

Hiekkalinnan alue:

9.6.-2.9. klo 10-21

Matkailuneuvonta:
9.6.-24.6. ja 1.8.-2.9. päivittäin 10-18
25.6.-31.7. päivittäin 10-20

Satamatie 11
53900 Lappeenranta

lappeenranta@gosaimaa.comLappeenrannan kaupunki