Etusivu>Tekemiset>Tapahtumat>XIV Mustan ja Valkoisen kansainvälinen teatterifestivaali 7.-11.6.
mustanjavalkoisenteatteri+vendetta+mathea+homme+animal+3.jpg

XIV Mustan ja Valkoisen kansainvälinen teatterifestivaali 7.-11.6.

MUSTAN JA VALKOISEN TEATTERIFESTIVAALI järjestetään jo 14. kerran Imatralla 7.-11.6.2017 ja Imatra sykkii kuuden päivän ajan kansainvälistä tunnelmaa, kun teatterit ympäri maailmaa valtaavat jälleen estradit. Esityksiä on uudessa Teatteri Imatrassa, Kulttuuritalo Virrassa ja Koskenpartaalla. Festivaalin teema tänä vuonna on ”Koko maailma on näyttämö”. Myös Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali juhlii 100-vuotista Suomea ja estradeilla esitetään sekä Suomen juhlavuoteen liittyviä, että myös muita kansainvälisiä näytelmiä. Ohjelmistoon onkin tulossa aiheeseen liittyvää draamaa, elokuvaa, tanssiteatteria, katuteatteria, katumusiikkia, sirkusta ja lastenteatteria.

Torstaina 8.6.2017 Kulttuuritalo Virrassa esitetään Pohjonen alanko, joka on Ismo Alangon ja Kimmo Pohjosen yhteinen musiikillinen maisema, jossa miehet tutkivat ihmisäänen erilaisia ulottuvuuksia. Pieni maistiainen sykähdyttävään esitykseen löytyy Vimeon sivuilta.

Perjantaina 9.6 klo 18.00 esiintyy Imatralla Kulttuuritalo Virran Karelia-salissa Susanna Leinonen Copany esityksellä SEE | OBEY. SEE | OBEY on tanssia elämän absurdismista. Koreografi Susanna Leinosen tummanpuhuvat teemat nousevat yhä elämän nurjalta puolelta, mutta uusi teos ottaa niihin valoisamman kulman ja koskettelee paikoin huumorinkin rajapintoja.


Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali on Kaakkois-Suomen suurin ja yksi Suomen kansainvälisimmistä teatteritapahtumista ja ehdottomasti kansainvälisin pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Vuoden 2017 avajaisesitys pyritään julkaisemaan vuoden 2016 aikana.

Seuraa päivityksiä ohjelmistoon teatterifestivaalin omilla sivuilla

Koskenparras 1
55100  Imatra

+358 46 5538 413