Etusivu>Majoitus>Hotellit>Cumulus City Lappeenranta

Cumulus City Lappeenranta

Hotelli Cumulus City Lappeenranta tarjoaa viihtyisää majoitusta aivan Lappeenrannan sydämessä. Heittäydy Lappeenrannan rentoon tunnelmaan, tutustu paikalliseen elämään vilkkailla toreilla, maista vetyä ja atomia tai lähde Saimaan-risteilylle Suomen suurimman järven laineille. Cumulus City Lappeenranta on mukava tukikohta keskellä Saimaan Helmeksi kutsuttua kaupunkia, oletpa sitten Itä-Suomen kierroksella, menossa risteilemään Saimaalle tai vierailulle Viipuriin. Cumulukseen on helppo tulla omalla autolla tai vaikka junalla.

Majoitus

Cumulus City Lappeenranta tarjoaa mukavaa ja kohtuuhintaista majoitusta Lappeenrannan keskustassa. Hotellissa on 95 huonetta, joista suurin osa on yhden, kahden ja kolmen hengen Standard-huoneita. Lisäksi hotellista löytyy väliovella yhdistettävissä olevia Kombi-huoneita ja paremmin varusteltuja Superior-huoneita. Hotellissa on myös huone, joka soveltuu liikuntarajoitteisten vieraiden tarpeisiin.

Ravintolat

Hotellimme Huviretki-ravintola tarjoaa retken makujen maailmassa. Bar & Café Hemingway´sissa voit nauttia rennosta tunnelmasta lasillisen äärellä. Keskeisen sijaintimme ansiosta Lappeenrannan parhaat makunautinnot ovat vain kivenheiton päässä yöpaikastasi.

Cumulus Resort Ennakkotarjous -Varaamalla nyt ennakkoon säästät jopa 15%

Cumulus City Lappeenranta
Valtakatu 31
53100
LAPPEENRANTA
Puh. Puh. 0200 48 128 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)

Sijainti