Etusivu>Majoitus>Hotellit>Olkkolan Hovi

Olkkolan Hovi

Hotelli

Olkkolan Hovi sijaitsee keskellä upeinta eteläkarjalaista luontoa. Kyläkeskustan, persoonallisen maalaiskylän monet palvelut ovat vain kävelyetäisyyden päässä hotellista. Meiltä kiire on henkisesti kaukana ja maantieteellisesti sopivalla etäisyydellä. Meillä on 18 tilavaa hotellihuonetta sekä saunallisia sviittejä. Hotellissamme on 72 asiakaspaikkaa. Ravintola palvelee majoittujia. Olkkola on tunnelmallinen pitopaikka juhlille, kokouksille ja yritystilaisuuksille. Karista jo hoppu kannoiltasi, hurauta meille lataamaan akkujasi ja antaudu aistit avoinna luonnon lukutaidoillesi.

Ravintola

Kesäsin palvelemme a`la carte ravintolana päivittäin. Olkkolan henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi idylliseen kartanoravintolaamme. Keittiössämme suosimme suomalaisia ja paikallisten tuottajien tuotteita. Keittiömestarimme henkilökuntineen valmistaa tilaisuuden luonteen mukaisia kokonaisuuksia. Ravintolamme toimii syys- ja talviaikaan tilausravintolana.

Juhlat

Olkkolanhovin kartanoon vieraat ovat aina tervetulleita. Meillä teille suunnitellaan toiveiden mukaiset häät, syntymäpäivät ja muut elämänkaaren juhlat. Olkkolassa on eri kokoisia juhlatiloja pienestä lasiverannasta 100 henkilön juhlasaliin. Lisäksi juhlijoita kesäaikana palvelee loistavat kesäterassit Kuolimon järvinäkymin. Anna henkilökunnan hoitaa ammattitaidolla juhlasi – nauti itse juhlasta.

Yrityksille

Etsitkö rauhallista kokouspaikkaa? Kokoukset, asiakasneuvottelut, johdon ja henkilökunnan hyvinvointipäivät sopivat Olkkolan luonteeseen. Räätälöimme tarpeidenne mukaiset kokoukset. Lisäksi meidän kautta onnistuu pienet ja isot aktiviteetit sekä asiantuntijaluennot päivienne oheen. Hotelli- , ravintola- ja saunapalvelut ovat teidän käytössänne.

Saunat

Olkkolan hovin saunoissa olet Suomen puhtaimman järven Kuolimon rannassa. Saunoja voi tilata yksityistilaisuuksiin, muiden juhlien yhteyteen sekä yritystilaisuuksiin. Kesä keskiviikkoisin jokainen voi saunoa pehmeässä perinnesaunassa yleisellä saunavuorolla. Saunojen läheisyydessä meillä on kota ja laavu – johon voit tilata tarjoilut keittiöstämme.

Olkkolan Hovi
Olkkolantie 2
54800
SAVITAIPALE
Puh. +358 (0)5 612 7700

Sijainti