Etusivu>Majoitus>Hotellit>Original Sokos Hotel Lappee

Original Sokos Hotel Lappee

Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee aivan Lappeenrannan ytimessä. Olemme osa kauppakeskus IsoKristiinaa ja siten hotelliasukkaan ulottuvilla on paljon palveluita, mm. mielenkiintoisia kauppoja, kampaajia ja kauneushoitoloita, houkuttelevia ravintoloita, kahviloita ja elokuvateatteri. Myös Lappeenrannan Kaupunginteatteri on samassa kauppakeskuksessa.

Ruokaravintola Trattoria Casa palvelee italialaishenkiseen tyyliin lounaalta myöhäiseen iltaan. Soul Bar & Pianossa nautit juomista ja kiireettömästä tunnelmasta ja Coffee Housessa nautit kahvisi juuri sellaisena, kuin sen haluat.

Viihtyisät saunatilat ja uima-allasalue tarjoavat arjen luksusta. Kuntosali ja asukassaunat ovat maksutta hotelliasukkaiden käytössä. Upeaan tilaussaunaan mahtuu saunomaan jopa 15 henkilöä kerrallaan.

Kokoustilat ovat trendikkäät ja toimivat. Ideointitila Husaari ja neuvotteluhuone Kaukas mahdollistavat pienemmät viralliset ja hyvinkin epäviralliset neuvonpidot. Perinteisiä kokoustiloja löytyy jopa 150 hengelle. Juhlatila Rakuuna Banquetissa onnistuu juhlat jopa 300:lle.

Original Sokos Hotel Lappee
Brahenkatu 1
53100
LAPPEENRANTA
Puh. +358 (0)10 762 1000

Sijainti