Etusivu>Majoitus>Leirintäalueet>Huhtiniemi camping ja lomahuoneistot

Huhtiniemi camping ja lomahuoneistot

Huhtiniemen Matkailukeskus käsittää Huhtiniemen leirintäalueen, lomahuoneistot ja kahvila-ravintolan. Alue on luonnonkauniilla niemellä lähellä Lappeenrannan keskustaa. Ympäristössä on monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Kävelymatkan päässä on mm. uimarantoja ja monipuolinen liikuntakeskus. Kaupungin keskustaan pääsee helposti kävellen tai linja-autolla.

Huhtiniemen leirintäalue on luonnonläheinen ja kaunis leirintäalue Saimaan rannalla. 12 hehtaarin alueella on leirintämökkejä, retkeilymaja, matkailuajoneuvo- ja telttapaikkoja sekä muutama lomahuoneisto. Asiakkaiden käytössä on huoltorakennuksia, grillipaikkoja sekä keittokatos. Alueella on myös uimaranta ja saunoja. Päärakennuksessa vastaanoton vieressä sijaitsee myös tilava anniskelu-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola.

Majoitus:

Leirintäalueella*** on 44 leirintämökkiä, jotka ovat pääsääntöisesti 4-hengen mökkejä. Leirintämökeissä on kaksi kerrosvuodetta, pirttikalusto, jääkaappi ja sähkölämmitys. Suihkut, wc ja keittomahdollisuus on leirintäalueen yhteisissä tiloissa.

Leirintäalueella*** on myös lomahuoneistoja, retkeilymaja, 120 vaunupaikkaa ja 120 telttapaikkaa.

Lomahuoneistoja on kaksi. Molemmat huoneistot sisältävät keittiön, wc:n, suihkun, olohuoneen ja makuhuoneen. Tarvittaessa kumpaankin huoneistoon voi liittää ylimääräisen makuhuoneen. Retkeilymajassa on kaksi 6-hengen yhteismajoitushuoneita, leirintäalueen yleiset wc-, suihku- ja keittiötilat.

Ravintola:
Kahvila-Ravintola, jossa on 100 asiakaspaikkaa ja kesäterassi. Ravintolassa on tarjolla aamiainen päivittäin. Muina aikoina tarjolla on pikkusyötävää ja lämpimiä annoksia. Ryhmille järjestetään tilauksesta puoli- tai täysihoito. Ravintolassa A-oikeudet.

Saunat:
Saunoja lämmitetään tilauksesta leirintäalueella Saimaan rannalla tai hostellin uima-allasosastolla. Hostellin saunat ja uima-allasosasto ainoastaan hostellin asiakkaille.

Aktiviteetit:

Soutuveneitä ja polkupyöriä vuokrataan. Leirintäalueen vieressä on minigolfrata.
Huhtiniemi camping ja lomahuoneistot
Kuusimäenkatu 18
53810
LAPPEENRANTA
Puh. +358 (0)5 451 5555

Sijainti