Etusivu>Majoitus>Mökit>Saimaa Gardens Loma-asunnot

Saimaa Gardens Loma-asunnot

Uudehkoja korkeatasoisia paritalo- ja rivitalohuoneistoja Saimaan rannalla Lappeenrannan Rauhassa lähellä Imatraa. Huviloissa on vuodepaikkoja 4-10 hengelle. Kaksikerroksiset huoneistot ovat tasokkaasti varusteltuja: moderni keittiö, sähkösauna, takka, 2 wc:tä, (yksi molemmissa kerroksissa), terassi ja parveke, 2-4 makuuhuonetta.

Majoituspalvelut

Alueella on lukuisia tasokkaita vapaa-ajanasuntoja lyhyeen tai pitkään vuokrakäyttöön. Vapaa-ajan asuntoja on myös myynnissä joko omaan tai sijoituskäyttöön. Voit valita sinulle sopivan kohteen aivan Saimaan rannalta, läheltä kylpylää tai golf-kentän ja kuntoilureittien läheisyydestä.

Loma-asunnot ovat ideaalisia perheille tai ryhmille ja niistä löytyy kaikki lomailuun tarvittavat nykyaikaiset mukavuudet kuten keittiö varusteineen, sauna, takka ja tv.

Huvivenesatama

New Port Saimaa Gardens Huvivenesatama sijaitsee Saimaa Gardensin rantatorilla. Satamassa on 50 huvivenepaikka ja tarvittavat veneilijän peruspalvelut. Sataman toiminnasta vastaa New Port Saimaa Gardens Oy, joka kuuluu Marinetek Group konserniin. Satamasta voi vuokrata kausi- tai päiväpaikkoja. Paikkoja voi tiedustella Salpasafarit Oy:stä sales (at) salpasafarit.fi.

Saimaa Gardens on osa Saimaan veneilyverkostoa joka ulottuu Imatralle, Lappeenrantaan, Puumalaan, Savonlinnaan ja moniin muihin paikkoihin. Väyläsyvyys satamassa on 2,6 m.

Saimaa Gardens Loma-asunnot
Almintie 8 J
55320
Rauha
Puh. +358 10 323 7373

Sijainti