Etusivu>Palvelut>Baarit ja yökerhot>Imatra Bar & Bistro

Imatra Bar & Bistro

Lämminhenkinen Imatra Bar & Bistro toivottaa kaikki tervetulleiksi ruokailemaan aamuvarhaisesta iltamyöhälle, viikon jokaisena päivänä. Tuo ystäväsi ja perheesi nauttimaan monipuolisesta menustamme ja runsaista annoksista ja samalla tutustutte uusimpiin kausituotteisiin. Gastro-Pub henkisessä ravintolassamme nautit krouvisti kylän tuoreimmat burgerit, lempijuomiesi kanssa tietenkin. Suosimme annoksissamme paikallisia raaka-aineita ja kannatamme kotimaista ja paikallista pienpanimotoimintaa.

Näyttäydy kaupungin rennoimmassa ravintolassa ja tule juomaan tuoretta kahvia sekä lukemaan päivän lehdet tai seuraamaan mieliurheiluasi useilta isoilta screeneiltä. Meillä voit keskittyä nauttimaan elämästä, sillä meillä hyvä musiikki, lämmin tunnelma ja paras vastine rahoillesi on taattu.

Kesäisin ravintolamme laajenee tilavalla aurinkoterassilla koko rakennuksen leveydeltä. Joka lauantai terassillamme esiintyy vaihtuva livebändi säävarauksella. Tule hyödyntämään kaikki palvelumme saman katon alta. Jesper’s Pubissa syöt, juot, tanssit ja laulat ja nautinnollinen ilta päättyy parhaisiin yöuniin Center Hotel Imatran pehmeillä lakanoilla.

After work-seurusteluun suosittelemme Bistron juustolautasta ja lasia kuohuvaa. Bon appétit!

Imatra Bar & Bistro
Koskenparras 3
55100
IMATRA
Puh. 044 4300 601

Sijainti