Etusivu>Palvelut>Ruokaravintolat>Hotelli Salpa

Hotelli Salpa

Kirkasvetisen Kivijärven luonnonkauniilla rinnetontilla sijaitseva 34-huoneinen Hotelli Salpa tarjoaa edulliset hotelli-, ravintola-, kongressi- ja vapaa-ajan palvelut yöpyjille ja levähdystä kaipaaville.

Hotellin keskeinen asema Itsenäisyydentiellä historiallisella Salpalinjalla noin 20 km Lappeenrannasta, 15 km Luumäeltä ja reilu 60 km Kouvolasta luo toimivan sijainnin nauttia lähipaikkakuntien palvelutarjonnasta sekä itsenäisen Suomen merkittävästä lähihistoriasta.

Vietimme avajaisia 27.5.2017!

Kutsumme Sinut lämpimästi nauttimaan mutkattomasta vieraanvaraisuudestamme, olipa aamu, keskipäivä tai ilta. Kivijärven Rantakiinteistöt Oy haluaa merkittävien parannusten ja uudistusten myötä palauttaa hotellikokonaisuuden ranta-alueineen ympärivuotiseen virkistyskäyttöön.  Ruoka- ja viihdetarjonta yltävät uusiin ulottuvuuksiin. Täysin uudistettu keittiö mahdollistaa mielenkiintoisten herkkujen tarjonnan, kuitenkin kukkaroystävällisin hinnoin.

Salpa -hotellin 34 kpl hotellihuonetta, ravintola-, keittiö- ja oleskelutilat on uudistettu, talotekniikka kunnostettu sekä musiikki- ja äänentoistojärjestelmät modernisoitu. Legendaarinen kesäterassi avataan vuosien tauon jälkeen taas kahvilaravintolan olohuoneeksi. Kivijärven laskeva ilta-aurinko luo kesäterassitunnelmaa juhlijoille, iltaa istuville ja treffivieraille. Viihtyisä Hotelli Salpa –tapahtumakeskus tarjoaa elävää musiikkia, tanssia ja muita virikkeitä retro-henkisessä Lumo–ravintolassa.

Yli 100 metrin hiekkaranta, hotellin kaksi saunaa ja 12-metrinen uima-allas rentoutumistiloineen ovat hotelli- ja ravintola-asiakkaitten käytettävissä.  Vuokraamme tiloja yksityishenkilöille, perhejuhliin sekä urheiluseuroille ja yrityksille. Valoisat kongressitilat järvimaisemineen luovat inspiroivan oppimisympäristön.

Toimi ja tule palveltavaksi!

Tervetuloa viihtymään!

Hotelli Salpa
Lappeenrannantie 265
54530
Luumäki
Puh. +358 103113840

Sijainti