Etusivu>Tekemiset>Elämys- ja ohjelmapalvelut>Safarit>Saimaa Adventures safarit

Saimaa Adventures safarit

Saimaa Adventures on ohjelmapalvelujen varauskeskus, joka on omassa tuotannossaan erikoistunut mönkijäsafareihin sekä sukellustuotteisiin. Teemme kaiken pituisia safareita lähtien Imatran Kylpylän pihasta kohti Saimaan rannan hiekkateitä ja aina jopa Venäjän Karjalaan saakka. Saimaa Adventuresilla on alueen suurin mönkijävalikoima ja siten mönkijät kattavat varmasti ryhmänne tarpeet. Uutena käytössä Arctic Cat 550 traktorimönkijät!

1h SAFARI

Kesto n. 1h
Hinta 80 €/hlö
Hinta sis. alv, varusteet ja polttoaineet

Tunnin safarilla pääset kokeilemaan mönkijäreittejä, jotka sopivat kenelle tahansa. Reitti suunnitellaan aina ryhmän taitotason mukaan, joten oletpa vasta-alkaja tai kokenut päristelijä, tällä safarilla pääset ajamisen makuun. B-luokan ajokortti pakollinen.

2-3h MAKKARANPAISTOSAFARI

Kesto n. 2-3h
Hinta 130 €/hlö, nokipannukahvit + 8 € / hlö
Hinta sis. alv, varusteet, polttoaineet, sekä makkaran + taukojuoman

Hieman pidempi mönkijäsafari, jossa päästään kauniin luonnon keskelle ja paremmin nauttimaan mönkijän maastoajo-ominaisuuksista. Matkalla nähdään Saimaan rantamaisemia ja kaunista suomalaista metsämaisemaa. Safarin varrella on tauko, jossa opas antaa lisä vinkkejä mönkijän kesyttämiseen ja kertoilee mukavia tarinoita makkaranpaiston lomassa. Halutessanne makkaran lisäksi voimme keittää lisähinnasta nokipannukahvit! B-luokan ajokortti pakollinen.

SAFARIT VENÄJÄLLEPeruspaketti

Yhden yön safari Karjalaan, kokonaiskesto 2pv
Ajokilomerit yhteensä n. 300 – 400km
Hinta sis. alv, oppaat, varusteet, yöpymisen, ruokailut ja matkaeväät sekä virvokkeet ja saunan illalla. Pyydä tarjous ja kysy lisätietoja! Kesto n. kaksi ajopäivää ja yöpyminen

Voit lähteä matkaan omalla tieliikenne- tai traktorimönkijällä sekä esim. enduromoottoripyörällä.

Tarjolla lisäksi:

  • Moottorikelkkasafarit – uutena nyt myös Venäjälle!
  • Tilausristeilyt
  • Kelluntaa kuivapuvuissa
  • Kalastusretket
  • Vierailut lapinkodalle ja poroajelut
  • Retkiluistelu
  • Lumikenkäretket
  • Vuokravälineet: polkuyörät, veneet, vesijetit, kalastusvälineet ja talvella hiihtosukset, retkiluistimet, lumikengät ja talvikalastusvälineet.

Saimaa Adventures on koonnut myös takuulähtöiset viikko-ohjelmat niin kesälle kuin talvellekin, jossa esitellään koko maakunnan ohelmapalveluyrityksien tarjontaa! Valitse oma suosikkisi ja tule mukaan matkaan!

Saimaa Adventures safarit
Alminraitti 13
55320
Rauha
Puh. +358 45 7870 8860

Sijainti