Etusivu>Tekemiset>Elämys- ja ohjelmapalvelut>Vesiaktiviteetit>Saimaa Adventures vesiaktiviteetit

Saimaa Adventures vesiaktiviteetit

UUTUUS: SUP-vuokraus ja -retket

Vuokrauspisteeltämme löydät uusimmat NSP, Starboard sekä Red Paddle Co. -merkkiset laudat ja muut varusteet vuokralle aina 1 tunnista vaikka viikonlopuksi mukaan mökille. Voit varata itsellesi laudan varausjärjestelmästämme 3 tunniksi/päivä, pidemmissä vuokrauksissa voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse. Vuokraushinta sisältää laudan, melan, kelluntaliivin ja karkuremmin.

Vuokraushinnat: (sis. alv.)

  • 1 h 20 €
  • 2 h 35 €
  • 3 h 50 €
  • 4 h 60 €
  • 24 h 80 €
  • 48 h kysy hinta

Voit ostaa meiltä myös 5- ja 10-kerran sarjakortteja itsellesi tai lahjaksi!

UUTUUS: SUP OUTDOOR -kurssi (60 min)

Alkeiskurssilla opit SUP-lautailun perusteita: turvallinen harrastaminen, laudan ja melan käsitteleminen, laudalle nousu sekä melontatekniikoita.
Hinta: 55 €/aikuinen, 25 €/lapsi

UUTUUS: SUP OUTDOOR-RETKI (2-3 h)

SUP-melontaretkellä pääsette tutustumaan lähialueen vesistöihin ja luontoon. Retken kesto ja sijainti voidaan suunnitella tarpeidenne mukaan.
Hinta: 125 €/aikuinen, 65 €/lapsi

UUTUUS: SUP & SOUTU KALASTUSRETKI (2-3 h)

Tähän kalaretkeen kuuluu kalastusmallin SUP-lauta vapatelinein sekä soutuvene. Muu perhe voi istua turvallisesti soutuveneessä. Voit kierrellä kaikki matalikot ja kaislikot. Siellä parhaat kalat on!
Hinta: 85 €/aikuinen, 55 €/lapsi

Kellunta

Kellunta on ympärivuotinen aktiviteetti, joka sopii kaikille. Uimataito ei ole välttämätön, sillä lämmin kuivapuku pitää sinut pinnalla. Tämä aktiviteetti vie sinut rentoutumaan Vuoksen virtaan turvallisesti kuivapuvut päällä ja kellua voi myös Saimaalla ilman virtausta. Kellunta talvipakkasella on mieleenpainuva kokemus: kohtaat samaan aikaan hyisen veden kylmyyden ja puvun lämmön! Kuvittele itsesi virran mukana rauhallisesti kellumaan ja katselemaan maisemia. Voiko rentoutua paremmin?

Yhteistyössä: erimover.com

Saimaa Adventures vesiaktiviteetit
Alminraitti 13
55320
Rauha
Puh. +358 45 7870 8860

Sijainti