Etusivu>Tekemiset>Golf>Golfviisumi

Golfviisumi 2017

Kierrokselle kolmelle Saimaan golfkentälle

Golfviisumi

goSaimaan Golfviisumi tarjoaa kätevän mahdollisuuden tutustua kolmeen Etelä-Karjalan golfkenttään. Etelä-Saimaa Golf ja Holiday Club Saimaa Golf Lappeenrannassa sekä Imatra Golf Imatralla kutsuvat kesäiselle golflomalle Saimaalle.

Kauneudellaan lumoavat maisemat, vaihtelevat ja monimuotoiset väylät kutsuvat kierrokselle Etelä-Saimaa Golfin 18-reikäiselle kentälle. Viihtyisä klubiravintola, täyden palvelun proshop ja hyvät harjoitusalueet täydentävät onnistuneen vierailun. Keskellä sinistä Saimaata sijaitseva Etelä-Saimaa Golf valittiin vuonna 2015 Suomen kauneimmaksi kentäksi. Matkaa Lappeenrannan palveluihin on vain kahdeksan kilometriä.

Holiday Club Saimaa Golfin kesäksi 2013 valmistunut kenttä ja range tuovat haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Golfpäivän jälkeen nautinnollisen ympäristön rentoutumiseen tarjoaa Holiday Club Saimaan Cirque de Saimaa -kylpylämaailma ja sen monet saunat.

Myös Imatran Golfin puistokenttä valtakunnan rajan tuntumassa soveltuu kaikentasoisille pelaajille. Luonnonkauniilla Immalanjärven rannalla sijaitseva kenttä on vaativa huippupelaajille ja tarjoaa klubipelaajalle mahdollisuuden turvalliseen bogey-peliin.

Tutustu vuoden 2017 golfviisumiin

Osta golfviisumi

goSaimaan Golfviisumin saat haltuusi jo 99 eurolla! Golfviisumiin sisältyy pelikierros kolmella eri kentällä.

Hinnoittelu

  • 99 euroa 23.6.2017 saakka
  • 123 euroa 24.6.-8.8.2017
  • 99 euroa 9.8.2017 eteenpäin kauden loppuun asti

Huom! Pelioikeus määräytyy hinnoittelun mukaisesti: jos lunastat viisumin ennen 23.6. tai 9.8. jälkeen maksaa viisumi 99 euroa ja voit pelata 23.6.2017 saakka ja 9.8.2017 eteenpäin. Mikäli ostat viisumin ajalla 24.6.-8.8.2017 maksaa viisumi 123 euroa ja voit pelata kierrokset mihin aikaan kesällä tahansa.

Golfviisumia myydään seuraavissa paikoissa

Golfviisumista löytyy tietoja myös Lappeenrannan ja Imatran monista majoitusvaihtoehdoista ja -tarjouksista. Viisumit ovat myynnissä toukokuusta 2017 alkaen.

(Voimassaoloaika pelikausi 2017)

Golfviisumin golfkentät

Etelä-Saimaa Golf

Holiday Club Golf Saimaa

Imatran Golf

Golf by Lake Saimaa Tekemiset Golf.jpg Golf Imatra

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää