Etusivu>Tekemiset>Golf>Golfviisumi

Golfviisumi 2016

Kierrokselle kolmelle Saimaan golfkentälle

Golfviisumi

goSaimaan Golfviisumi tarjoaa kätevän mahdollisuuden tutustua kolmeen Etelä-Karjalan golfkenttään. Etelä-Saimaa Golf ja Holiday Club Saimaa Golf Lappeenrannassa sekä Imatra Golf Imatralla kutsuvat kesäiselle golflomalle Saimaalle.

Etelä-Saimaa Golfin saarikentällä huikeat näkymät ja haastavan kapeat väylät odottavat vain kahdeksan kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta. Saimaan rantoja ja rantakallioita sivuavat väylät sekä korkeuserot jäävät varmasti jokaisen vierailijan mieleen.

Holiday Club Saimaa Golfin uusi kesäksi 2013 valmistunut kenttä ja range tuovat haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Golfpäivän jälkeen nautinnollisen ympäristön rentoutumiseen tarjoaa Holiday Club Saimaan Cirque de Saimaa -kylpylämaailma ja sen monet saunat.

Myös Imatran Golfin puistokenttä valtakunnan rajan tuntumassa soveltuu kaikentasoisille pelaajille. Luonnonkauniilla Immalanjärven rannalla sijaitseva kenttä on vaativa huippupelaajille ja tarjoaa klubipelaajalle mahdollisuuden turvalliseen bogey-peliin.

Tutustu kesän 2016 Golfviisumiin ja sen sisältämiin tarjouksiin!

Osta golfviisumi

goSaimaan Golfviisumin saat haltuusi jo 99 eurolla! Golfviisumiin sisältyy pelikierros kolmella eri kentällä.

Hinnoittelu

  • 99 euroa 18.6.2016 saakka
  • 123 euroa 19.6.-7.8.2016
  • 99 euroa 8.8.2016 eteenpäin kauden loppuun asti

Huom! Pelioikeus määräytyy hinnoittelun mukaisesti: jos lunastat viisumin ennen 19.6. tai 8.8. jälkeen maksaa viisumi 99 euroa ja voit pelata 18.6.2016 saakka ja 8.8.2016 eteenpäin. Mikäli ostat viisumin ajalla 19.6.-7.8.2016 maksaa viisumi 123 euroa ja voit pelata kierrokset mihin aikaan kesällä tahansa.

Golfviisumia myydään seuraavissa paikoissa

Golfviisumista löytyy tietoja myös Lappeenrannan ja Imatran monista majoitusvaihtoehdoista ja -tarjouksista. Viisumit ovat myynnissä toukokuusta 2016 alkaen.

(Voimassaoloaika pelikausi 2016)

Golfviisumin golfkentät

Etelä-Saimaa Golf

Holiday Club Golf Saimaa

Imatran Golf

Golf by Lake Saimaa Tekemiset Golf.jpg Golf Imatra

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää