Etusivu>Tekemiset>Nähtävyydet ja käyntikohteet

Imatrankoski

Nähtävyydet ja käyntikohteet

Saimaan sinivalkoiset aallot, teattereiden estradit, Suomen suurin hiekkalinna ja Imatra koskinäytöksineen pitävät sisällään monta isoa ja pientä elämystä – rauhallisia sekä vauhdikkaita. Nähtävyyksiä ja käyntikohteita alueella tosiaankin riittää.

Lappeenrannan vanhaan kaupunkiin eli Linnoitukseen ja sen museoihin voi tutustua ympäri vuoden. Linnoituksen keskellä sijaitsee Suomen vanhin ortodoksinen kirkko sekä käsityöläisten pieniä puoteja. Suositussa matkailukohteessa järjestetään vuosittain useita tapahtumia.

Imatrankosken kuohuja on käyty katsomassa Imatralla jo vuosisatojen ajan. Valaistua koskea voi ihailla ympärivuotisesti, mutta show on hienoimmillaan kesäkuukausina, jolloin kuohuihin yhdistetään musiikkitehosteita.

goSaimaa.com suosittelee

Lappeenrannan Linnoitus

Imatrankosken koskinäytökset

Teatterit kutsuu Etelä-Karjalassa!

Lappeenranta Linnoitus ja kaupunginlahti Imatrankoski Kultalampi

Lappeenrannan vanhaan kaupunkiin voi tutustua ympäri vuoden. Nauti Linnoituksen kesätapahtumista ja vieraile alueen museoissa.

Imatrankoski kuohuu ympäri vuoden, mutta vain kesäisin siellä järjestetään näytöksiä. Seuraa goSaimaan sivuilta, koska seuraavat näytökset taas järjestetään.

Lappeenrannan ja Imatran kesäteattereissa on tarjolla laadukasta viihdettä läpi kesän. Alueemme hotellit tarjoavat myös edullisia teatteripaketteja. (Kuvaaja Ari Nakari)

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää