Etusivu>Tekemiset>Risteilyt>Viipurin ja Pietarin risteilyt

Viipurin ja Pietarin risteilyt Lappeenrannasta

Viipurin ja Pietarin risteilyt

Lappeenrannasta pääsee risteillen Viipuriin ja Pietariin. Päivän miniristeilyllä pääset tekemään pikakatsauksen Viipuriin ja aistit historiallisesti värikkään kaupungin tunnelmaa. Kahden tai kolmen päivän vierailulla voit tutustua tarkemmin kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Silloin aikaa jää myös kunnon ostoksille.

Risteilylle ei tarvitse viisumia, jos matka tehdään laivalla kumpaankin suuntaan. Viisumivapaus koskee kaikkien maiden kansalaisia, joten voit ottaa myös ulkomaalaiset kesävieraat mukaan risteilyille.

Kolmen päivän Saimaa–Pietari-risteilyllä kuljetaan Viipuriin pitkin historiallista Saimaan kanavaa. Viipurista matka Pietariin jatkuu tilausajobussilla. Matkaan kuuluu Neva- ja kanavaristeily, ja omaa aikaa esimerkiksi nähtävyyksien katseluun, ostoksiin, kulttuuririentoihin tai ravintoloissa herkutteluun jää runsaasti. Hotellimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Pietarissa.

Tutustu kamerakopterilla kuvattuun upeaan videoon Pietarin keskustasta.

Risteilyjen tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät osoitteesta www.saimaatravel.fi. Voit myös ottaa yhteyttä toimistoomme:

Saimaan Matkaverkko Oy/ Saimaa Travel
Ratakatu 23, 53100 Lappeenranta
(05) 5410 100 (uusi toimisto on satamassa!)
saimaatravel@saimaatravel.fi