Etusivu>Tekemiset>Risteilyt>Viipurin ja Pietarin risteilyt>m/s Carelia

m/s Carelia

Risteily Viipuriin on unohtumaton elämys ja M/S Carelian miehistö huolehtii siitä, että varmasti viihdyt laivalla. Näillä matkoilla et tarvitse viisumia Venäjälle, kun kuljet laivalla molempiin suuntiin. Viisumivapaus koskee kaikkien maiden kansalaisia, joten myös ulkomaalaiset kesävieraasi pääsevät kätevästi mukaan. Viipurin risteily on mukavaa ohjelmaa myös ystäväporukoille ja lapsiperheille. Viisumivapaita risteilyvaihtoehtoja löytyy päiväristeilystä aina kolmen päivän risteilylomiin.
**********************************************

Viisumivapaat risteilyt Viipuriin ja Pietariin 19.5.–8.9.2017. 

Miniristeily Viipurissa 1 pv - VIISUMIVAPAA

Päivämatka viehättävään Viipuriin Saimaan kanavaa risteillen on upea kokemus. Kauniit maisemat ja historiallinen Viipuri jäävät mieleen.

Satamamaksu 6 € / henkilö. Palvelumaksu 10 € /varaus, verkkokaupassa toimitusmaksu 5 €/varaus.

Saimaan kanava tulee sinulle tutuksi mennen tullen yhden päivän aikana. Viipurille jää muutama tunti aikaa. Ehdit ihmetellä Kauppahallin tiivistä tunnelmaa, tutustua muistoja henkivään Pyöreän Tornin ravintolaan tai ehkä vain kuljet pitkin vanhan kaupungin katuja, istut puiston penkillä ja koet historiallisen kaupungin ja Viipurin hengettären kosketuksen.

Risteilymatkalle et tarvitse viisumia, kun kuljet suomalaisella M/S Carelialla molempiin suuntiin. Viisumivapaus on mahdollinen kaikkien maiden kansalaisille, joten ulkomaalaiset kesävieraasi pääsevät myös kätevästi mukaan.

Viisumivapaalle risteilylle tarvitaan kopio voimassa olevan passin kuvasivusta toimistoomme viimeistään 3 arkivuorokautta ennen matkaa. Passinkopion voi toimittaa sähköisesti osoitteeseen carelia@saimaatravel.fi tai lähettää postitse Saimaan Matkaverkkoon osoitteeseen Ratakatu 23, 53100 LAPPEENRANTA.

Huom! Passi mukaan matkalle! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarkemmat tiedot www.saimaatravel.fi, puh. 05-5410 100, saimaatravel@saimaatravel.fi

Tutustu Viipuriin risteilyvideollamme
m/s Carelia
Ratakatu 23
53100
LAPPEENRANTA
Puh. +358 (0)5 541 0100

Sijainti