Etusivu>Tekemiset

 talvikollaasi.jpg

Vanhempainpäivä Saimaalla 11.2.2017

Pidä pieni paussi arjesta Vanhempainpäivän yhteydessä ja nauti Saimaan tarjonnasta.

LUT ja Saimia järjestävät helmikuussa opiskelijoille sekä heidän vanhemmilleen oman Vanhempainpäivän Saimaalla, jolloin koko perhe voi tutustua paremmin viehättävään seutuun ja sen tarjontaan.

Haluammekin toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleeksi Saimaalle, jonka vuoksi keräsimme hyödyllisen listan majoitusvaihtoehdoista, herkuista ja aktiviteeteista, joihin kannattaa tutustua Vanhempainpäivän päätteeksi.

Tarjoukset ovat voimassa 10.-12.2.2017

Majoitus

Original Sokos Hotel Lappee, 80 € / 1hh ja 90 € / 2hh

Lappeenrannan ytimessä sijaitseva hotelli on osa kauppakeskus IsoKristiinaa. Läheltä löydät mahtavan määrän palveluita, mm. mielenkiintoisia kauppoja, houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Hinta sisältää majoituksen, runsaan aamiaisen, allasosaston sekä saunan käytön niiden aukioloaikoina.

Tämä kohde sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa.

Varaa tunnuksella LUT Vanhempainpäivä, 30.1. mennessä numerosta 010 7621 000, sähköpostilla lappee.lappeenranta@sokoshotels.fi tai nettisivuilta.

Holiday Club Saimaa, 69 € / hlö 2hh

Nuku yösi hyvin ja hemmottele itseäsi Holiday Club Saimaan kylpylässä. Kaikista huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja muihin sisällä oleviin aktiviteetteihin. Hinta sisältää aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Tämä kohde sijaitsee Lappeenrannan Rauhassa n. 35 km Lappeenrannan keskustasta.

Tee varaus verkkokaupasta

Imatran Kylpylä, 2 hengen Chalets Junior Suite alk. 200 € / vrk, lisävuode 30 € / hlö

Chalets-huoneistoissa on mukavasti tilaa koko perheelle. Hillityn loistokkaasta sviitistä löydät oman keittiön sekä saunan. Hinta sisältää buffet-aamiaisen ja kylpylä Taikametsän käytön.

Täm kohde sijaitsee Imatran Ukonniemen alueella.

Varaa tunnuksella Vanhempainpäivä puhelimitse 020 7100 502, sähköpostilla myynti@imatrankylpyla.fi tai nettisivuilta.

 

Aktiviteetit

Saimaa Adventuresin aktiviteetit -5 %

Saimaa Adventures tarjoaa mukavan määrän erilaista tekemistä talvisessa Etelä-Karjalassa. Valinnanvaraa riittää, sillä saat kaikista talviohjelman aktiviteeteista koodia käyttämällä 5% alennuksen. Koko perheen rekiretki, kuivapukukellunta, mönkijäsafari tai retkiluistelu ovat vain muutamia esimerkkejä vauhdikkaasta ohjelmasta.

Tee varaus Saimaa Adventuresin verkkokaupasta ja käytä varatessasi koodia LUT2017 .

Vipelen Talli, ratsastustunnit 4 hengen ryhmä 30 € / hlö

Vietä hauska päivä perheen kesken ratsastaen Rauhassa, Holiday Club Saimaan läheisyydessä. Talleilta löydät kilttejä ja koulutettuja ratsuja. Ratsastustunnit järjestetään toiveen ja tason mukaan maasto-, koulu-, tai esteryhmissä.

Varaukset viikkoa ennen tapahtumaa puhelimitse 040 5690 345 tai sähköpostilla paivi.karha@elisanet.fi.

Lisätiedot

Mäenlasku Zorb-pallolla Huhtiniemen rinteessä 10 € / hlö

Löytyykö perheestäsi rohkeita hurjapäitä, jotka kaipaavat välillä vauhtia elämäänsä. Siinä tapauksessa kannattaa suunnata Lappeenrannassa Huhtiniemen laskettelurinteille, jossa lasketaan hurjaa vauhtia Zorb-pallon sisällä rinnettä alas. Tälle aktiviteetille on sää- ja olosuhdevaraus.

 Varaa puh.numerosta 045 6353 811 tai tule suoraan paikan päälle molempina päivinä klo 12-16 välisenä aikana.

Lisätiedot

 

Ruoka

Vuoksen Lautturin kermainen lohisoppa 12 €/ hlö. Tilauksesta myös oman altaan savulohta 17 € / kg

Kun Imatralla ollessa alkaa hiukomaan, kannattaa suunnata Vuoksen Kalastuspuistoon, jossa tarjoillaan omasta altaasta pyydystettyjä, tuoreita kalaruokia. Jos mielesi tekee savulohta, varaa omasi etukäteen viimeistään perjantaina 10.2. Lohisoppaa puolestaan on tarjolla 11.2.

Varaa oma vonkaleesi puhelimitse 05 4323 123 tai tutustu ravintola Wanhan virvelin tarjontaan.

Säräpirtti Kippurasarven Säräateria Lemillä 33 € / hlö

Tuhatvuotisen perinteen mukaisesti valmistettua lammasherkkua, särää tarjoillaan aina periaatteella, "niin paljon kuin jaksat syödä." Yhdeksän tuntia kestävä hidas kypsytys tekee lihasta niin mureaa, että se sulaa suussa. Muista varata pöytä etukäteen joko netissä tai puhelimitse. Perjantain klo 18 ja sunnuntain klo 14 kattaukseen mahtuu vielä. Tämä herkku kannattaa kokea!

Pöytävaraus netistä tai puhelimella 05 4146 470.

 

Kulttuuri

Lappeenrannan Kaupunginteatteri

Kaupunginteatterin lavalla Vanhempainpäiväviikonloppuna, 11.2., nähdään Hella Wuolijoen Niskavuoren nuori emäntä -näytelmä, jossa rakkauden ja velvollisuuden ristiriita luo kiihkeää draamaa. Kotimaisen klassikon tapahtumia siivittää elävä musiikki. 

Lisätiedot ja liput

Teatteri Imatra

Imatralla juhlitaan uuden teatteritalon avajaisia veijarikomedian Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi merkeissä. Avajaisensi-iltoja vietetään 10. ja 11.2.

Lisätiedot ja liput