Saimaalla hiihdetään toden teolla

ImatranUkonniemenAurinkolatu.jpg
9.2.2017 15:26

Kaikki hiihtoladuilla viihtyvät voivat suunnata iloisin mielin kohti Saimaan aluetta talvilomillaan, sillä alueen ladut ovat mainiossa kunnossa ja lunta riittää. Kun siis suunnittelet tulevaa talvilomaasi, muista napata myös kylpylälomalle oma suksisettisi mukaan.

Imatralla Ukonniemen alue on varattu 6.-12.2. hiihtosuunnistuksen arvokisoille, mutta tämän jälkeen myös sen mahtavista puitteista pääsee nauttimaan vapaasti.Lisäksi Imatran Lammassaaren kiertävä jäälatu on käytössä. Jääladulla on varattu väylät niin kävelijöille kuin perinteisen ja vapaan tyylin hiihtäjille. Myös Imatran kaikki kuntoradat ovat hiihdettävissä. Peltoaukeilla olevia yhdyslatuja ei ole saatu vielä tehtyä.

Myös Lappeenrannassa hiihtoladut odottavat innokkaita sivakoitsijoita. Holiday Club Saimaan alueella pääsee muun muassa kätevästi suksien selkään melkein suoraan altaan reunalta. Monipuoliset ja hyvin opastetut reitit sisältävät niin pienempiä kuin isompiakin lenkkejä – eli hiihtoa satunnaisesti harrastavat ja intohimoisesti suhtautuvat varmasti löytävät juuri itselleen sopivan ladun.

Tarkista Lappeenrannan latujen kunto

Imatran latukartat