Saimaan parhaat ravintolat selvillä

AngusSteakWine2.jpgAngus Steak & Wine tarjoaa alueen parhaat pihvit
29.6.2017 9:27

Lappeenrannan ja Imatran parhaat illallis- ja lounaspaikat on valittu. Yleisöäänestyksellä Lappeenrannan suosituimmaksi ravintolaksi selvisi pihviravintola Angus Steak & Wine, Imatralla eniten ääniä puolestaan keräsi italialaista ruokaa tarjoava Rosso. Äänestyksen tuloksesta voi lukea Lappeenrannan Uutisten sivuilta.

Erityiseksi suosikiksi Angus Steak & Wine -ravintolan ruokalistalla on noussut murea saksanhirvi. Laaja lista ja herkulliset raaka-aineet veivätkin äänestyksessä pitkälle.

Etelä-Karjalassa on ollut tapana syödä hyvin ja arvostus kunnon ruokaa kohtaan on tulee paikallisille verenperintönä. Saimaan alueella onkin perinteisesti maukas ja monimuotoinen ravintolakulttuuri.

Lappeenrannan suosituimmaksi lounasravintolaksi äänestettiin Kehruuhuone. Alueella lomailevat löytävätkin ravintolasta lounasaikaan värikkäät ja houkuttelevat salaattipöydät, jotka ovat yksi suosikkiravintolan tavaramerkeistä. Imatran suosituimmaksi lounasravintolaksi äänestettiin jo toisen kerran peräkkäin lounaskahvila Elma.

Jos Lappeenrantaan matkaavan puolestaan tekee mieli aasialaista ruokaa, kannattaa nokka suunnata kohti Tang Capital -ravintolaa, joka voitti selvästi parhaan aasialaisen ravintolan äänestyksen.  

Amarillo puolestaan Lappeenrannan suosituin yökerho

Äänestyksessä selkeästi suosituimmaksi yökerhoksi nousi tuttu Amarillo, joka pärjäsi varmasti ainakin ensiluokkaisten esiintyjiensä vuoksi. Vuoden sisään lappeenrantalaisyleisöä on käynyt hellimässä muun muassa Antti Tuisku, JVG, Chisu ja Juha Tapio.

Lisäksi yökerhon loistava sijainti sekä uudet puitteet ovat paikan selkeitä vahvuuksia. Lue uutinen Lappeenrannan yökerhoista.

Imatran parhaan kapakan puolestaan käytiin huipputiukka kisa, jonka lopulta voitti Imatrankosken perinteikäs Vuoksenvahti. Vähän aikaa sitten uusittu terassi sekä tiheämmin järjestettävät bändi-illat olivat voiton takuuna.