Saimaan parhaat ravintolat selvillä

AngusSteakWine2.jpgAngus Steak & Wine tarjoaa alueen parhaat pihvit
29.6.2017 9:27

Lappeenrannan ja Imatran parhaat illallis- ja lounaspaikat on valittu. Yleisöäänestyksellä Lappeenrannan suosituimmaksi ravintolaksi selvisi pihviravintola Angus Steak & Wine, Imatralla eniten ääniä puolestaan keräsi italialaista ruokaa tarjoava Rosso. Äänestyksen tuloksesta voi lukea Lappeenrannan Uutisten sivuilta.

Erityiseksi suosikiksi Angus Steak & Wine -ravintolan ruokalistalla on noussut murea saksanhirvi. Laaja lista ja herkulliset raaka-aineet veivätkin äänestyksessä pitkälle.

Etelä-Karjalassa on ollut tapana syödä hyvin ja arvostus kunnon ruokaa kohtaan on tulee paikallisille verenperintönä. Saimaan alueella onkin perinteisesti maukas ja monimuotoinen ravintolakulttuuri.

Lappeenrannan suosituimmaksi lounasravintolaksi äänestettiin Kehruuhuone. Alueella lomailevat löytävätkin ravintolasta lounasaikaan värikkäät ja houkuttelevat salaattipöydät, jotka ovat yksi suosikkiravintolan tavaramerkeistä. Imatran suosituimmaksi lounasravintolaksi äänestettiin jo toisen kerran peräkkäin lounaskahvila Elma.